De binnenbekabeling en-of binnenhuisapparatuur die op ons net in de woning is aangesloten noemt men de binnenhuisinstallatie en is de verantwoording van de abonnee. Omdat bij het aansluiten van één of meerdere toestellen er altijd sprake is van binnenbekabeling en/of binnenhuisapparatuur is het ook van belang dat deze apparatuur van goede kwaliteit is. Op deze manier kunt u ongestoord genieten van de verschillende televisie en radio programma’s. Via de pagina ondersteuning op onze website www.rekamverbindt.nl kunt u zien waar u onder andere terecht kunt voor de aanschaf van goedgekeurde materialen.